ASEA redox

Hvad er ASEA Redox?

Asea er verdens første kosttilskud, der indeholder redox signalmolekyler, som understøtter den cellulære kommunikation. ASEA er en unikke og videnskabelig teknologi, der ændrer liv over hele verdenen.

Celle Signalering

Alt, hvad kroppen gør er afhængig af redox signalmolekyler, fordi de er kroppens signaleringssystem.

Redox signalmolekyler skabes i hver eneste celle. De er af så afgørende betydning for livet, at uden dem ville vi dø indenfor få sekunder. En passende forsyning af disse redox signalmolekyler gør den sunde dannelse, funktion og helbredelse af cellerne muligt: beskadigede, dysfunktionelle celler forsvinder, og sunde, velfungerende celler tager over.

En god introduktion til ASEA findes her (for dansk undertekster, tryk ”CC”).

Renu 28 – Fremtidens Hudpleje

Renu28 er en topikal hudplejegel, som understøtter din hud ved hjælp af redoxsignal teknologi. Dette innovativt produkt giver huden et sundt og ungdommeligt udseende. Resultaterne af videnskabelige undersøgelser viser øget hudfugtighed, glathed, elasticitet og tekstur.

Resultaterne kan ses her: ASEA RENU 28 – ASEA Global Science.

Renu28 kan købes som engangskøb  her.

Spar 20% – Når du køber på et månedligt abonnement (som kan ændres/slettes, når du har lyst), sparer du 20%. Opret din abonnementsbestilling  her.

Døjer du med cellulitis?

Så er der gode nyheder til dig. Renu28 formindsker cellulitis efter 28 dage. The Effect of RENU 28 on Cellulite and Adipose Lobules – ASEA Global Science.

Føler du, at du kunne ønsker, at dig eller din hud fik et naturligt løft? Så er ASEA og Renu28 et MUST for dig.

For yderligere info om alle ASEA produkter, firmaet, produktion osv se her.

Renu28 – førstehjælp til din lomme

Uafhængige kliniske studier viser at, Renu28 øger blodcirkulation ved op til 55%. Det betyder, at den kan bruges til lindring af ubehag i muskler og led og forbedring af andre lidelser relateret til blodcirkulation.

Se undersøgelsen her: How RENU 28 Changes Blood Flow – ASEA Global Science.

Smagsprøver og bestilling

Prøve i klinikken: Du er velkommen til at ringe for at få support ang bestilling af ASEA produkter, dvs. råd om dosering, brugsanvisning og selve bestillingsprocessen. Er du interesseret i at prøve ASEA produkterne i klinikken eller få individuelle vejledning er du velkommen til at ringe og lave en aftale. Det er gratis og varer ca. 20 min.

Bestil online her:

Bestilling med abonnement (spar 20%).

Engangskøb

ASEA har flere produkter. Deres Cell Performance produkter er beregnet til at støtte op om specifikke issues fx. energi, mental evner, humør, knogletæthed og skønhed. Se mere i videos nedenunder.

Den sidste video giver lidt indsigt i ASEA som selvskab.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag