Lidt om mig

Josephine Agiel-Knudsen

Min mission:  at du opnår dine mål ift. krop, sind og sjæl.

Min interesse for sundhed og velvære blev mere intens, da jeg, for 25 år siden, sad på hospital sengen, hvor hverken lægerne eller jeg vidste, om den kræft diagnose, jeg havde fået, betød at jeg vil leve eller dø….

Og så gik det op for mig, at der ikke var noget testresultat eller læge, der skulle bestemme, det var faktisk MIG, der havde ansvaret, MIG, der skulle tage en beslutning, MIG, der skulle ændre mit liv. Og så begyndte rejsen….

Rejsen

Jeg opdagede den INDRE HEALENDE STRØM i mig selv, livets essens, som fylder hver eneste celle og gerne vil flyde frit. Det er denne livsenergi, jeg ser i mine kunder. Det er altid dig, der har svaret i dig. Behandlinger, yoga og coaching drejer sig om at du får øje på dine styrker og dine forhindringer, samt at du får det mindset og de redskaber der skal til, for at du kan kalde din indre visdom frem og skabe ekstraordinære resultater i dit liv.

Jeg har uddannet mig i Massageterapi, Psykoterapi og Energiarbejde i mit hjemmeland, New Zealand. Efterfølgende har jeg taget Yogalæreruddannelsen hos Mind and Motion I Århus, og Uddannelsen til Sundhedscoach og Kostvejleder hos Henriette Søvind, samt Cellular Health Coaching, hos Dr Gary Samuelson fra USA.

Coaching, synes jeg, er nøglen til at få gjort alle de gode ting, vi VED, vi skal gøre, men alligevel ikke få gjort. Med den støtte, der passer til os, kan vi opnå mere af det, vi ønsker på kortere tid. Et skræddersyet coachingforløb kan betyde, at du sparer tid og penge på unødvendige behandlinger, kosttilskud, diæter mm. Du kan læse om de forskellige muligheder mht. coaching lige her.

Cellulær kommunikation

Som en del af cellulær sundhedscoaching uddannelsen, dykkede jeg ned i cellulær kommunikation, helt ned til det molekylære niveau, hvor der er nye og spændende opdagelser, der har stor betydning for sundhed og velvære. Nogle kalder disse opdagelser de mest vigtige siden opfindelsen af penicillin eller opdagelsen af DNA. Derfor arbejder jeg med den nye viden i mine behandlinger og coachingforløb.

Der er udviklet et produkt, der er baseret på denne nye viden om cellulær kommunikation. Produktet er lavet, sådan at det er 100% det samme stof som vores egne krop laver, så vores celler kan kommunikere ordentligt med hinanden – så cellerne kan FUNGERE som de burde gøre, BESKYTTE sig selv, OPDAGE OG REPARERE SKADE, eller ERSTATTE DÅRLIGT-FUNGERENDE CELLER. Der er 0% toksicitet og ingen bivirkninger. Denne nye bioteknologi er et MUST, hvis du gerne vil opnå optimal sundhed og performance. Det styrker dit immunforsvar og alle kroppens systemer på den mest fundamentale og naturlige måde, der nu er muligt. Du kan læse mere om produktet her.

Andre bliver nysgerrige

De positive resultater har mange sundhedsfaglige nysgerrige, og jeg er begyndt at arbejde sammen med andre behandlere, kiropraktorer og interesserede læge til at inddrage denne opdagelse i deres praksis. Jeg benytter mig af den nye teknologi i alle mine behandlinger og coachingforløb, hvor jeg har set klienter opnår spændende resultater.

Er du interesseret?

Er du interesseret i at opnå ekstraordinære resultater med dine klienter, eller med din egne sundhed? Vil du gerne vil have info om den nye research og udvikling? Vil du gerne opleve produktet, en behandling, en mindful yogatime eller har du brug for fokuseret coaching? Så er du velkommen til at skrive en mail, ringe, eller booke en uforpligtende samtale. Det ville være en fornøjelse at samarbejde med dig om at opnå dine personlige eller professionelle mål.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag