Massage i Bryrup og Silkeborg

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

  • Nakkespændinger: Døjer du med nakkespændinger, som dræner dig i hverdagen? Nakkespændinger kan være med til at nedsætte din energi, din koncentrationsevne og give dig hovedpine. Jeg hjælper dig med at finde årsagen til dine nakkespændinger, og sammen finder vi den bedste løsning til dig. 
  • Skuldersmerter: Har du smerter i skuldrene og føler du dig derfor begrænset i din hverdag? Måske bærer du på for meget, både fysisk og psykisk? Gennem beroligende massage og åben dialog hjælper jeg dig med dine smerter og genopretter din frihed. 
  • Ryg- og lændesmerter: Rygsmerter skal ikke holde dig tilbage fra hverdagens små glæder. Jeg hjælper dig med at identificere årsagen, så du kan genoptage havearbejdet eller være den legende mor/bedstemor, der giver sjove flyveture.
  • Inflammation: Har du været igennem en operation og oplever du stadig har inflammation i kroppen? Jeg hjælper dig med at vende stærkt tilbage og lette dine udfordringer og genskabe velvære i dit liv.

Min tilgang til massage:

Opnå en rejse indad med Heartful Redox Massage

Min holistiske tilgang til sundhed og velvære gør, at jeg ikke kun kigger på én ting isoleret. It’s all connected – og derfor undersøger jeg hele kroppen, når jeg leder efter årsager til dine udfordringer. Og det er ikke kun det fysiske. Vores psykiske tilstand påvirker også vores krop og omvendt. 

Derfor har jeg designet Heartful Redox Massage, fordi jeg gerne vil tilbyde et trygt rum, hvor du kan få gavn af en spændende og naturlig metode til smertelindring, og hvor du har mulighed for at at vende din opmærksomhed indad og mærke dig selv og dine behov.

Vores muskler, organer og nervesystem har en hukommelse, og netop derfor er det så vigtigt ikke bare at symptombehandle. Jeg hjælper dig med at undersøge, hvad det er, din krop vil fortælle dig, og hvad der skal til, for at forløse dine udfordringer. Dette gør det nemmere for dig at give slip og skabe noget nyt.

Book din massage her

Oplev magien i en Redox behandling

Til alle mine behandlinger og massage bruger jeg en gel, der indeholder noget som man kalder “redox signalmolekyler”. Disse molekyler er noget, som din krop faktisk allerede laver helt naturligt, hele tiden. De sender signaler rundt i din krop og hjælper dig med heling af dine muskler, led, hud og organer. 

Når jeg påfører gelen på ømme områder under massagen, absorberes molekylerne hurtigt gennem huden og starter helingsprocessen med det samme. Efter bare 15 min. øges blodcirkulationen med op til 50 %, og for nogle kan dette være nok til helt at fjerne smerten. Det er altså en helt naturlig og skånsom måde at støtte kroppens eget helingspotentiale.

Det er vigtigt for mig at nævne, at gelen er helt fri for giftstoffer og er fuldstændig ufarlig. Du kan simpelthen ikke være allergisk over for disse molekyler, fordi de er nøjagtig de samme som dem, din krop producerer selv.

Find priser på massage her

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag