Radiance-kollagen

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som er helt fundamentalt for vores krop. Kollagen findes nemlig i både hud, sener, knogler, brusk, bindevæv og tænder. Proteinet er en af kroppens vigtigste byggesten.

Produktionen af kollagen falder med alderen – og det gør kvaliteten af den også. Når huden er ung, indeholder den store mængder af kollagen, men allerede fra 30-års alderen begynder mængden af kollagen at falde. Der sker ofte også et stort fald i forbindelse med overgangsalderen.

Derfor er mængden af kollagen i kroppen, samt kroppen evner til at danne og beholde kollagen en afgørende faktor for at beholde en god struktur i vores hud, hår, negler, slimhinder, bindevæv mm.

Radiance – vegansk, let optageligt kollagenstøtte

Radiance er vegansk. Dvs., den er lavet af  mindre byggesten end animalsk kollagen præparater.

Når man indtager kollagen lavet af proteiner fra dyr, skal kroppen først nedbryde disse proteiner til aminosyre. Derefter kan kroppen lave kollagen fra de aminosyre, den har lavet i fordøjelsesprocessen.

Men hvad hvis dine evner til at fordøje proteiner ikke fungerer optimalt?

Så får du ikke de nødvendige byggesten til at danne kollagen!

Når du indtager aminosyre i den rigtige balance, er det lettere for kroppen at danne og beholde sin kollagen, da den ikke behøves at nedbryde proteiner

Derfor er Radiance genial.

 

Desuden er der tilsat zink, C-vitamin og en superfrugt, maqui bær, som er valgt pga. deres støtte til kroppens kollagen produktion og beskyttelse-

Har du travlt? Så tag den med på farten!

Du tilføjer et stk Radiance pulver til ca. 400ml vand, ryster det godt, og så kan du tage flasken med. Så enkelt er det.

 

Kollagen i din lomme – det er så nemt!

Du får 30 stk Radiance per pakke.

Du drikker et stk om dagen, som svar til behovet for normal dannelse af kollagen i din krop.

Radiance kommer snart til Danmark. Skriv en besked i kontaktformularen, og så får du besked, når det er ankommet.

Vejledning, smagsprøver og bestilling

Prøve i klinikken: Du er velkommen til at ringe for at få support ang. bestilling af ASEA produkter, dvs. råd om dosering, brugsanvisning og selve bestillingsprocessen. Er du interesseret i at prøve ASEA produkterne i klinikken eller få individuelle vejledning er du velkommen til at ringe og lave en aftale. Det er gratis og varer ca. 20 min.

Bestil online her: Enrollment – Join Today.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag