Redox Afbalancering

Ubalance i kroppen skaber stress, smerter og sygdom

På det cellulære niveau, betyder det, at vores krop mister evnen til at sende de rigtige signaler, både i selve cellerne og rundt om i kroppen. Når en celle ikke får besked om problemer i cellen, sender den heller ikke beskeder til immunforsvaret, og det betyder, at cellen ikke får hjælp til at reparere sig selv. Syge celler fører til syg væv, organer og andre kropsdele.
Vores krop er geniale, idet de producerer små molekyler i hver eneste celle, der har ansvar for at sende de rigtige signaler. Disse molekyler sender beskeder om, hvordan hormon systemet skal fungere, hvordan nervesystemet, kredsløbet, kroppens muskler, knogler, fordøjelsessystem og immunforsvar opererer på en ordentligt måde, for at sikre sundhed i kroppen.
Efter perioder med sygdom, stress, eller kroniske smerter, samt efterhånden som vi bliver ældre, kommer kroppen under belastning, og den laver ikke længere en optimal mængde af redox signal molekyler

Gennembrud

I mange år har forskere ønsket, at de kunne producere disse molekyler uden for kroppen.
Tænk, hvis man kunne supplere, så man fik mere af kroppens egne indbygget healing mekanisme…..

De gode nyheder er, at de HAR fundet ud af, hvordan man kan lave og stabilisere disse healende budbringere, og du og jeg kan drikke dem, smøre dem på kroppen, inhalere dem, og dryp dem i øjnene, helt uden at være bekymret for bivirkninger, fordi der ikke er nogen bivirkning. Produktet er hjemmehørende i kroppen, så det er umuligt at være allergisk over for det. For yderligere info om Redox Signalering, samt link til køb af produkterne, se her.

Redox Afbalancering

Redox afbalancering er en ny form for behandling, som tilbyder hjælp til ALLE former for problemstillinger i kroppen. Det er en simpel behandling, der tager to minutter hver dag. Du kan lave det derhjemme, eller på farten, og det giver vedvarende resultater over tid.

En redox afbalancerings forløb ser sådan ud: Du får en konsultation, hvor vi snakker om, hvordan redox signalerings tilskuddet kan hjælpe dig i netop din situation, samt præcis vejledning i dosering, hvordan du kan bruge produktet for optimale resultater. Du får vejledning i bestillingsprocessen (produkterne er sendt fra Holland). Desuden får du løbende konsultationer, hvor vi tjekker, hvordan det går med din healings proces, samt evt. justerer dosen. Disse konsultationer er gratis, når du køber tilskuddet igennem mig.

Forventninger:

Jeg har set mange gode resultater, både ved min egen krop (ikke længere har kroniske nakke spændinger og hovedpine) og med klienter – også i situationer, hvor der var mange smerter og komplekse helbredsmæssige udfordringer, hvor lægerne havde sagt, at de ikke kunne tilbyde mere end smertestillende medicin.

Når man har været syg i et stykke tid, kan man ikke forvente, at det hele bliver lavet om overnat. 10% af mennesker oplever en markant forbedring indenfor den første uge, 50% mærker en tydelig forskel inden for en måned, 90% mærker det efter 3 måneder, og nogle få skal vente lidt mere. Hastigheden af healings processen afhænger af hvor meget af tilskuddet du bruger, om du følger brugsanvisning, holder kontakt og snakker om dine oplevelser hen ad vejen, og om du bliver ved, selv om du måske ikke kan mærke så meget i starten.

Molekylerne i gelen (som er mere koncentreret end væsken) smøres på områder, hvor der er akutte behov, fx muskelspændinger, blå mærker eller hvor der er hud irritation. Når man smører gelen på 3 gange inden for 5 minutter, kan 9 ud af 10 mennesker mærke en stor forbedring inden for få minutter.

Se, hvordan mange har fået hjælp til forskellige fysiske og psykiske problemer på www.realredoxresults.com (kode: redox) – på engelsk
www.redoxinfo.dk (bruger: redox, kode. info) – på dansk

Produkterne kan bruges både til mennesker og dyr.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag