Smertebehandling

Kære dig, der døjer med akutte eller kroniske smerter

Smerte kan hurtigt komme til at fylde meget og begrænse dit liv, så du kommer ind i en ond cirkel af mindre bevægelighed, mindre overskud og flere smerter. Det er vigtigt at tage smerterne alvorligt, og at tro på, at der findes løsninger.

Har du prøvet mange behandlingsformer, der ikke har hjulpet nok?

Måske tror du, ligesom mig, at det er vigtigt at komme til bunds i problemet bag smerten. Derfor skal en løsning kunne mere end behandle smerten. Det skal løse problemet, der er årsagen til ubehag, og det er endnu mere dejligt, når man kan gøre det uden kemikalier eller operation.

Vigtigt at have en plan

I forhold til smertebehandling, synes jeg, det er vigtigt at lave en plan. Planen indeholder både behandlinger, der giver lindring, livsstilsændringer, der hjælper kroppen via nye sunde vaner, opmærksomhed på psykologien i håndtering og løsning af dine smerter, fysisk træning, der støtte din krop i at øge bevægelighed, styrke og vedholdenhed, og redox afbalancering (fordi smerter er altid forbundet med redox ubalance). Redox afbalancering er en ny form for behandling, hvor 90% af mennesker mærker en tydelig forskel. Du kan læse mere om redox afbalancering her.

Du må gerne vælge enkelte behandlinger, men jeg vil anbefale en sundhedscoaching pakke, som er skræddersyet til din unikke situation. Det sikrer, at du kommer rundt om alle de nødvendige elementer i en effektiv behandling af smerter.

Du kan læse om sundheds coaching pakker her.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag