Yoga

Yoga til krop, sind og ånd.

Din yogatime

I din yogatime hos mig vil du fordybe dig i din yoga proces, lige meget om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år.

Du vil få redskaber til at styrke og smidiggøre både krop og sind. Yoga er en fantastisk vej til sundhed, velvære og personlig transformation. Du vil få mulighed for at undersøge, i et roligt tempo, yogastillinger, åndedræts teknikker, afspænding og meditation. Du vil være i stand til at mærke en sund og naturlig forbindelse til dig selv, lige der, hvor du er i dit liv.

Det bliver en time til dig, der ønsker et pusterum, eller en sundheds ”reset”, så du kan føle dig fornyet og regenereret.

Tilpasset til dit niveau

Der er maksimum 5 deltagere på mine hold, så er der altid tid og plads til at spørge ind til yogastillingerne, bede om hjælp eller prøve en stilling, der passer bedre til netop din krops behov.
Yoga er en undersøgelse. Det handler ikke om at gøre en stilling ”rigtigt”. Det handler om at mærke din krop og de grænser og tanker, du møder i dig selv, med selv medfølelse og kærlighed.
Der er modifikationer til enhver en stilling, som kan dermed tilpasses, alt efter dit behov.
Det er dig, der bestemmer og kan mærke, hvad din krop er parat til.

Tilgang

Jeg arbejder med Hatha Yoga og Heartfulness Yoga, som begge to har rødder i Raja yoga – ”yoga of the mind”.
Derfor er der fokus på bevidsthed og mentale tilstand samt meditation og alt, der løfter os spirituelt.
De fysiske stillinger og åndedræts- og afspændingsteknikker ses som redskaber, der hjælper os i processen.

Som yogalærer er jeg opmærksom på de enkelte deltagere, og jeg tager hensyn til de udfordringer, fysiske/psykiske begrænsninger, eller kroniske symptomer, du måske døjer med. Til dig, der er meget erfaren, er der mange muligheder for at udvide stillingerne, så du også kan mærke, at du udfordrer din krop og sind.

Kropsholdning for Kvinder

Døjer du med en blære, ryg eller et tarmsystem, der ikke længere fungere optimalt?

Prolaps eller inkontinens? Ondt i ryggen, hofterne eller nakken?

I dette korte forløb, kan du få en dybere forståelse for hvordan den kvindelige anatomi fungerer, blive mere bevidst om, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe dit problem i din daglig dag, og få guidning i nogle øvelser designet specielt til at hjælpe kvinder. I min undervisning følger jeg anbefalinger af Christine Kent, som kan ses på www.wholewoman.com

Forløbet er fordelt over 5 uger, hvor vi starter med 3-timers introduktion til principperne og øvelserne. Inden forløbet begynder får du en konsultation på en time hos mig, hvor vi gennemgår dine udfordringer. Der er 4 opfølgende gruppe sessioner på 75 min, så du får støtte i en måned, mens du ændre din kropsholdning. Hvis du har brug for mere intensiv støtte kan du booke massage hos mig og/eller fysioterapi hos min kollega Katie Leabourn, som er ekspert inden for kvindens sundhed.

Forløbet koster 2.150kr. Evt. massage og fysioterapi tilkøbes.

Lyder det interessant? Så kontakt mig, og få en snak, for at finde ud af, om det  måske er noget der kunne hjælpe dig.

Når vi dyrker yoga og meditation

Vi bliver mere hjemme i egne krop og mere bevidst, om hvordan vores sind fungerer. Dette øger selvtillid og selvværd, samt fremmer en dybere kontakt med vores indre tilstand, både i yogatimerne, i meditation og i dagligdagen.

Re-Engergize

Vi får en bedre nattesøvn og overskud til en glad og rolig hverdag.

Byg Styrke og øg smidighed

Vi styrker muskler, led og alle kroppens organer. Vi får mere bevægelighed i kroppen.

Relax & Refresh

Evnen til at fokusere og koncentrere sig øges

Stress Relief

Vi beroliger nervesystemet og dermed formindsker stress.

Kroppens skønhed

Lymfesystemet bliver stimuleret, så vi får en god udrensning af affaldsstoffer.

Body & Soul

Alle kroppens systemer kommer i balance, dvs. hormonsystemet, fordøjelsen, kredsløbet osv.

Klar til at skabe en forandring?

Forårsforløb 2024 

Tror du også, at en sundere, gladere DIG findes på yogamåtten? – Så glæder jeg mig til at byde dig velkommen til en af mine yogatimer, hvor der aldrig er flere end 5 deltagere – små hyggelige, hensyntagende hold.

Nye hensyntagende hold på 6 gange.

Yogahuset, Tværgade, Silkeborg:

1. Hensyntagende yoga: torsdage, d. 4. januar – d. 8. februar, kl. 14:30-15:45
6 gange på 75 min, 785,-

 

2. Hensyntagende yoga: torsdage, d. 22. februar – d. 21 marts
5 gange på 75 min, 675,-

 

3. Hensyntagende yoga til NYE BEGYNDERE. Til dig, der aldrig har dyrket yoga før. Vi bygger op fra det mest basale, med simple øvelser og vejrtrækning, så du får styr på balance, styrke og fleksibilitet på et roligt tempo, med hensyn til din krops behov. Maks 4 deltagere på dette hold for at sikre, at du får den opmærksomhed, der skal til.
fredage d. 5 januar – d. 9. februar, kl. 11:00-12:15
6 gange, 899,-

 

4. Hensyntagende yoga til NYE BEGYNDERE. Til dig, der aldrig har dyrket yoga før. Vi bygger op fra det mest basale, med simple øvelser og vejrtrækning, så du får styr på balance, styrke og fleksibilitet på et roligt tempo, med hensyn til din krops behov. Maks 4 deltagere på dette hold for at sikre, at du får den opmærksomhed, der skal til.
fredage d. 23. februar – d. 22. marts
5 gange,  750,-

Kontakt mig for mere information eller tilmeld dig her.

Du er også velkommen til at spørge om enetimer i yoga og kropsholdning. De varer en time, foregår i både Bryrup og Silkeborg og koster 350,00.

Events

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag