Massage

Heartful Redox Massage

Erfaren og passioneret massør

Vil du gerne blive klogere på, hvad din krop fortæller dig gennem dine symptomer og udfordringer?

Har du lyst til at forkæle dig selv med en dyb massage, du kan mærke, uden at det gør ondt?

Jeg har designet Heartful Redox Massage, fordi jeg gerne vil tilbyde et trygt rum, hvor du kan få gavn af en spændende ny natur teknologi til smertelindring, en dyb, afslappende massage, samt muligheden for at skabe forbindelse til din egne indre visdom og healende energi.

Jeg bruger redox teknologien, som du kan læse om her.

I massagen bruger jeg en gel, der indeholder redox signalmolekyler, som er hjemmehørende i kroppen. Vores celler laver dem konstant, og de sender signaler i kroppen, der fremmer healing af muskler, led, hud og alle kroppens organer. Gelen er 100% nontoksisk. Det er umuligt at være allergisk overfor disse molekyler, da de er identiske med dem, vores krop laver. Gelen bliver smurt på de ømme steder. Molekylerne bliver hurtigt optaget igennem huden og begynder at virke med det samme. Efter 15 minutter er blodcirkulationen øget ved op til 50%, og for nogle mennesker, er dette nok til at fjerne smerter.

En ”Heartful” rejse indad

Du får undervejs, muligheden for nænsomt at kunne undersøge, hvad din krop vil sige til dig. Vores muskler, organer og nervesystem har en hukommelse. Måske får du indsigt i, hvad der skal til, for at forløse dine udfordringer. Din massage er et trygt hjerterum, hvor du kan mærke dig selv, giv slip og skabe noget nyt.

Huden skal helst være uden creme, olie eller make-up, så molekylerne nemmere kan absorberes, og du kan få den fulde effekt.

Pris:

  • 60 min: 550 kr
  • 90 min: 695 kr

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag